Страници

20 март 2007 г.

"Интервю" открадна фотосесия на "ЕLLE" в Испания


Скандал избухна между испанските издания на две световни издания на Иберийския полуостров, пише в. "Ел Пайс".
Проблемът станаха голи снимки на испанската актриса Елза Патаки, които изкара на корицата си на последния си брой иберийското издание на папарашкото сп. "Интервю".
Сексифотосите на хубавата испанска били направени тайно, докато актрисата позирала за майската корица на сп. "Elle". Броят на "Elle" е посветен на тялото и как да го върнем към свежест след зимния период, където Патаки трябвало да е леко и провокативно разголена.
За да направи корицата си, екипът на испанското "Elle" пътувал до Rivera Maya, където за 3 дни били направени снимките на Елза Патаки на частния плаж на един луксозен хотел. Но докато актрисата, на половин румънка, позирала разголена с гръб към обективите на "Elle", тайно била заснета от папарак в лице откъм морето, без дори да заподозре.
Сега скандалът избухнал между двете списания на Иберийският полуостров, въобще не успокоява Елза Патаки, която в момента живее и работи в Лос Анджелис. Тя научила за топлес фотоси си, лъснали на корицата на папарашкото списание, от майка си по телефона.
Актрисата е доста разстроена, тъй като докато правели фотосите за корицата на "Elle", тя доста се притеснявала да не се случи точно това, което става в момента в родната й страна.
От "Интервю" се оправдават, че са купили снимките от една агенция. „Elle" пък търси легален път да подведе за кражба другото издание. А Елза Патаки, възмутена, обидена и нервна, също се съветва с адвокати.

Няма коментари: