Страници

20 март 2007 г.

Method Мan поиска наргиле и пръчици от сандалово дърво


Световноизвестният рапър Method Мan пристига в България заедно с екипа си непосредствено преди шоуто на 25 март.
Хип-хоп партито е част от световното турне на изпълнителя, от което до момента са минали 5 дати и навсякъде протича с невероятен успех.
Method Мan каца в София директно от Болоня, където е предходната дата от турнето му. Българските фенове на звездата ще чуят парчета от най-новия му албум, както най-големите му хитове и ще имат страхотния шанс да изживеята тръпката от изпълнението на голямата звезда на живо.
Оказа се, че Method Мan държи в гримьорната си да има наргиле, свещи и специални арома пръчици от сандалово дърво.
Поради късното му пристигане у нас, в близост до гримьорната в зала Фестивална ще бъде приспособено специално помещение, където той и екипът му ще могат да вечерят.
Изискванията на звездата са да не бъдат сервирани никакви пържени ястия и в менюто задължително да бъдат включени пилешки гърди с къри, печена бяла риба със задушени зленчуци, пуйка с кашкавал, мед, неограничени количества бира и квалитетно френско вино.
След концерта у нас, Method Мan заминава за Финландия, където е сладващата дата от турнето му.
Билети за концерта все още могат да се закупят от: билетен център НДК; www.ticketpro.bg, касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна, музикални магазини "Вижън"(София), "Саунд Гардън" (Бургас), "Медуза" (Велико Търново) и "Млад Техник" (Сливен).
Цените на билетите са 20 лв. при предварителна продажба и 25 лв. в деня на концерта.

Няма коментари: