Страници

25 февруари 2007 г.

Мадона забрани момчетата за дъщеря си

Мадона забрани на 10-годишната си дъщеря Лурдес да ходи на срещи, докато не стане на 18.
Забраната е поредния пример за строгостта, която проявява като родител бившето „Материално момиче“.
48-годишната певица, която е омъжена за режисьора Гай Ричи, е изключително строг родител. Тя въвела куп забрани за Лурдес и на 6-годишния й брат Роко, сред които никакво гледане на телевизия, както хапване на всякаква нездравословна храна – забраната за вафли, чипс и газирани напитки е тотална.
Мадона обаче е най-строга към дъщеря си Лурдес, чийто баща е бившия й треньор , кубинецът Карлос Леон.
Малката хубавица, която е пълно копие на майка си, с изключение на латинското излъчване, наследено от баща й, има куп забрани, които трябва да спазва.
Ако Лурдес остави някоя своя дреха на пода, одеждата веднага отива на боклука. Така Мадона е решила да възпитава в ред дъщеря си. Певицата явно не жали средства, тъй като облича дъщеря си с маркови тоалети за хиляди долари, които има вероятност да идат в кофата.
Забраната за момчета за Лурдес е поредното тежко правило, което наследницата на звездата ще трябва да спазва. Тя обаче ще разчита на втория си баща, татко Гай, който обича да „глези“ децата, както се жалва тираничната мама Мадона.
Малкият Дейвид, когото Мадона осинови миналата година от Малави, сигурно ще трябва да спазва строгите правила в дома на г-жа Ричи.

Няма коментари: