Страници

27 февруари 2007 г.

Дейвид Бекъм ще става актьор

Футболната звезда Дейвид Бекъм ще става актьор, пише испанският в. "20 минути". Играчът на Реал Мадрид е приел да влезе в ролята на британски войник във филм за Първата световна война, носещ заглавието "Примирието".
Филмът разказва за едно кратко не официално примирие между немците и британците по Коледата на 1914 г. По време на затишието, започнало на Бъдни вечер, войниците прибрали оръжието и решили да преборят сили на зеления терен във футболна среща и на масата - в покер и надпиване.
31-годишният Бекъм ще участва като един от английските войници в футболната среща срещу немците. Въпреки че, от следващия сезон ще се мести в американския "Галакси" в Лос Анджелес, той въобще не е умувал дали да преме ролята и вече е подписал договор за участие.
До сега англичанинът е снимал доста реклами, между които е влизал дори в ролята на гладиатор за една безалкохолна напитка, така че няма да му е трудно да влезе в ролята сега, пише испанската преса.
Филмът, режисиран от украинеца Вадим Перелман, познат от филма House of Sand and Fog (2003), и излизането му на екран е планирано за Коледа тази година.

Няма коментари: