Страници

23 февруари 2007 г.

Изплащат печалби за победа на Хелън Мирън на "Оскар"-ите

Букмейкърите от "Уилям Хил" започнаха да изплащат печалби на хората, заложили за победа на Хелън Мирън в надпреварата за "Оскар" за най-добра женска роля още преди церемонията по връчването на престижните награди да се е състояла. Това се случва за пръв път от 20 години насам, съобщи Би Би Си.
Някои от печалбите достигат до 50 000 лири при залог 66 към едно. "Ако се случи немислимото и Хелън Мирън загуби, тя ще бъде ограбена, както и ние", казва Рупърт Адамс, говорител на букмейкърската къща. От "Уилям Хил" допълват, че решението за предварително изплащане на печалбите никак не е било лесно. То обаче се наложило, защото след като букмейкърите започнали да приемат залози, едва ли не всяко пени било за победа на Хелън Мирън.
Други букмейкърски къщи като "Ладброукс" и "Пади Пауър" все още приемат залози за успех на британската актриса в надпреварата за "Оскар"-ите. Според говорител на "Пади Пауър" на церемонията по връчването на най-престижните отличия в света на киното винаги има поне една изненада.

Няма коментари: