Страници

23 февруари 2007 г.

Бекъм спасява Роби Уилямс от депресията

Дейвид Бекъм ще се притече на помощ на своя близък приятел - поп-певеца Роби Уиляс, който се бори с депресията и наркоманията си в рехабилитационен център в САЩ. Бекъм ще изготви специална програма с упражнения за английската знаменитост.
Според 31-годишния футболист, влизането във форма ще успее да пребори демоните в Роби.Това съобщи радио "Дарик".
Музикалната икона влезе в супер скъпата болница „Медоус" навръх 33-тия си рожден ден миналата седмица. Стая във въпросната клиника струва 3,300 евро на вечер.
Бекъм смята, че всекидневните тренировки ще успеят да откъснат Уилямс от проблемите. Затова играчът на Реал Мадрид работи усилено върху фитнес програма, която да спазва Роби след като излезе от клиниката. Съвсем скоро Бекъм може да стане и личен треньор на певеца, след като се премести да живее в Лос Анжелис.
Източник, близък до семейство Бекъм разкри: „Дейвид е готов на всичко, за да помогне на Роби. Като топ атлет, той вярва дълбоко в това, че тренировките помагат да преодолее пристрастеността и депресията."
Роби Уилямс е голям футболен фен и редовно играе, но не и когато е в къщата си в Лос Анжелис.
Семейство Бекъм са сред многото звезди, които изказаха подкрепата си към Роби. 32-годишната Виктория изпрати съобщение за бързо оздравяване на певеца веднага щом разбра за започналото лечение. Нейният съпруг и Роби станаха близки приятели по време на благотворителни акции за УНИЦЕФ.
Уилямс пя и на разкошното парти на Бекъм преди Световното първенство миналото лято, а Дейвид върна жеста, като го представи преди шоу в „Хайд Парк".

Няма коментари: