Страници

27 февруари 2007 г.

Кратки новини

Къртни Лав харесва новата прическа на Бритни
Добрата новина за Бритни Спиърс е, че все пак има един човек, който харесва новата й прическа. Лошата е, че това е Къртни Лав, вдовицата на Кърт Кобейн от Nirvana.
Бившата вокалистка на Hole се изправи в защита на Спиърс и решението й да се остриже 0-номер миналата седмица.
"Смятам, че е яко това, което тя направи, адски сериозна съм", коментира Къртни, която е добра познайница и на клиниките за алкохолици и наркомани, където освен това беше приета и Бритни.

***

Дженифър Анистън с ново гадже
Русата звезда от "Приятели" Дженифър Анистън има ново гадже.
Бившата на Брад Пит се е сближила с оператор от телевизионното предаване на приятелката си Кортни Кокс "Dirt". Анистън участвала както гост в шоуто.
Двамата с оператора, за когото е известно само, че се казва Майк, се заприказвали, докато чакала. На следващия ден той я поканил на вечеря. Оттогава са излизали няколко пъти.
Според нейни близки тя наистина го харесва. Звездата се раздели с предишния си любим Винс Вон през декември миналата година.

***

Енио Мориконе с Оскар за престиж
78-годишният композитор Енио Мориконе, автор на някой от най-известните филмови мелодии на Холивуд, като Cinema Paradiso или La misión, получи специалния Оскар за престиж.
Това стана снощи на церемонията по 79-тото връчване на филмовите награди Оскар. Композиторът, 5 пъти претедент за златната статуетка, трябваше да дочака премията за престиж, за да отнесе Оскар в дома си.
Със сълзи на очите 78-годишният Мориконе благодари на цялата Академия и на всички повярвали в него, за да може той да сътвори точно тази музика, звучала във филмите на Холивуд.
На края, за да приключи речта си, той се обърна към съпругата си Мария: "Благодаря и на теб, за това че винаги си ме подкрепяла в творческата ми лудост. От началото на нашия съвместен живот, та до днес."
Иначе тази година за най-добра филмова музика наградата взе филмът "Вавилон" на Густаво Сантолая.

***

Даниъл Крейг иска Джейн Сиймур за момиче на Бонд
Актьорът Даниъл Крейг признава, че много би се радвал ако в следващия филм за агент 007 ролята на момичето на Бонд бъде поверена на Джейн Сиймур.
Говори се, че новият Джеймс Бонд прави всичко възможно, за да убеди продуцентите да поканят 57-годишната актриса за снимки в следващия филм от поредицата.
Джейн Сиймур партнираше на Роджър Мур в "Живей, а другите да умрат", припомня изданието. "Мисля, че тя е фантастична. Аз самият съм неин голям почитател", е споделил Даниъл Крейг.

***

Ъшър се сгоди
R'n'b иконата Ъшър се е сгодил за приятелката си Тамека Фостър, съобщи Фимейл фърст.
Според приятели на певеца той е направил предложение на Тамека, след като двамата излизат повече от година.
Тя е видяна с красив пръстен, който прилича на годежен.
Според източници на "Ню йорк пост" годежът е официален и Ъшър представя вече Тамека като своя бъдеща съпруга.

***

Никол Кидман и Наоми Уотс заедно в нов филм
Австралийските актриси Никол Кидман и Наоми Уотс ще играят заедно за първи път, откакто се снимаха във филма "Flirting" през 1991 г., съобщи Фимейл фърст.
Двете са приятелки вече почти 20 години. Те ще работят заедно в трилъра "Need". Уотс ще играе психиатърка, а Кидман - нейна пациентка, която й открадва съпруга.
Режисьор на филма е създателят на сериала "Кръцни-срежи" Райън Мърфи. Снимките ще започнат в края на есента.

Няма коментари: