Страници

18 февруари 2007 г.

Кратки новини

Джон Траволта се бори с кризата на средната възраст
Джон Траволта избягва кризата на средната възраст, като непрестанно е в движение, съобщи Контактмюзик. Актьорът изпълнява ролята на застаряващ бизнесмен, който трябва да се справи с криза на средната възраст в новия филм "Wild Hogs".
Траволта обаче настоява, че никога не е имал подобни проблеми, защото непрекъснато пътува. Той е сред знаменитостите, които са и пилоти. Имам слабост към приключенията, довери актьорът.
Във всеки един момент съм готов да замина със семейството си и приятели, за да изследвам света. Един път годишно обикалям света - отивам в Африка или Русия и това ми доставя голямо удоволствие. Това ме държи далече от кризата на средната възраст, поясни Траволта.

***

"Spice girls" се връщат на сцената
Една от най-известните супергрупи на британската попмузика "Spice girls" се връща на сцената шест години след разпадането си.
Те ще пеят на голям благотворителен концерт в Лондон през септември или октомври тази година. След изявата групата ще започне концертна обиколка. Според артистичните кръгове в Лондон и петте участнички в групата, включително Виктория Бекъм, са потвърдили намерението си да подновят съвместната си творческа кариера.
До момента "Spice girls" са най-успешната женска група в историята на британската музика. Издаденият от тях през 1996 г. сингъл "Wannabe" и до момента държи рекорда по обем на продажбите.

***

Бритни Спиърс се лекувала в клиника за дезинтоксикация
Американската поп звезда Бритни Спиърс направи кратък престой в клиника за дезинтоксикация тази седмица, твърди седмичникът "Пийпъл" на интернет сайта си.
Според списанието, което цитира неназован източник", но което обикновено е добре информирано за живота на звездите, 25-годишната Спиърс е била приета по своя собствена воля в клиниката "Кросроудс" в Антигуа, Антилските острови, преди 2-3 дни. Ден по-късно тя е напуснала клиниката, която се финансира от британския китарист Ерик Клептън, и е отпътувала за Флорида.
Информацията бе разкрита от интернет сайта на емисията "Екстра" и е допълнена от друг специализиран сайт ТMZ. Тя обаче не е потвърдена от говорителя на Бритни Спиърс.

***

Задържаха Силвестър Сталоун на летището в Сидни
Актьорът Силвестър Сталоун бе задържан за няколко часа при пристигането му на летището в Сидни.
В багажа на Сталоун и спътниците му са били открити предмети, чието внасяне в Австралия е забранено. Митницата не уточнява в чий точно багаж и какво именно е било открито.
"Вследствие на сканирането на багажа бе иззето голямо количество забранени предмети", каза митнически служител. Той уточни, че Сталоун е бил освободен, а разследването продължава.
При излизането си от летището на въпрос на журналисти дали е бил задържан, актьорът отвърна "Аха". Той не коментира инцидента. Силвестър Сталоун пристигна в Австралия за промоцията на новия си филм "Роки Балбоа".

***

Хю Грант се разделя с Джемайма Хан
Британският актьор Хю Грант и приятелката му от три години Джемайма Хан прекратяват връзката си, съобщава БТА. Хю и Джемайма са решили да се разделят приятелски, съобщава агентът на актьора Робърт Гарлок.
Съобщението бе направено на същия ден когато бившата приятелка на Хю Грант, британската актриса Елизабет Хърли и индийският бизнесмен Арун Наяр обявиха намерението си да се оженят. Хю и Елизабет имаха дълга връзка до края на 2000г.
През последните 3 години 46-годишният актьор излизаше с 33-годишната Джемайма Хан - бивша съпруга на пакистанския играч на крикет Имран Хан и дъщеря на бизнесмена от френско-английски произход сър Джеймс Голдсмит.

***

На Бритни Спиърс й трябва помощ
Бивша асистентка и приятелка на американската попизпълнителка Бритни Спиърс призова да се окаже помощ на певицата, която затъва все по-дълбоко в блатото на алкохола.
Фелиша Кюлота, която е работила 9 години при Бритни, е поместила своя тревожен апел в сайта ThatOtherBlog.com. Според нея всички близки на попдивата са единодушни, че тя се нуждае от лечение за дезинтоксикация и то колкото е възможно по-скоро. Не минава и седмица папараци да не я уловят пияна, да повръща на публични места, без долно бельо или да се разсъблича.
Близки и приятели на Бритни Спиърс вече се замисляли сериозно за насилственото й въдворяване в клиника за лечение на алкохолизъм.

***

Иън Астбъри се отказа от The Doors
Вокалистът на The Cult Иън Астбъри обяви официално, че спира работата си с Рей Манзарек и Роби Кригър от The Doors, които се подвизаваха под името Riders on the Storm през последните 4 години.
Астбъри е зает с възстановяването на първата си банда The Cult заедно с китариста Били Дъфи и затова е решил да затвори главата Doors в музикалната си кариера. За момента информация за вероятен заместник на Иън Астбъри няма, въпреки че мениджърът Том Виторино обяви, че Riders on the Storm ще продължат да свирят и обмислят кой да пее.

***

Мат Деймън и Марк Уолбърг ще се снимат заедно
Холивудските актьори Мат Деймън и Марк Уолбърг - звездите от филма "От другата страна" на Мартин Скорсезе, ще си партнират във филм, посветен на бокса, съобщава Варайъти.
35-годишният Марк Уолбърг е изкарвал прехраната си като певец и манекен, преди да стане актьор. Той е номиниран за награда "Оскар" за актьор в поддържаща роля за "От другата страна".
36-годишният Мат Деймън пък е спечелил "Оскар" за най-добър сценарий заедно с приятеля си Бен Афлек през 1998 г. за "Добрият Уил Хънтинг". Скоро феновете на киното ще могат да го видят в следващия филм от поредицата "Бандата на Оушън" с участието на Джордж Клуни и в третия филм от поредицата за секретния агент Джейсън Борн.
Лентата "Борецът" ще опише историята на шампиона по бокс Мики Уорд с прякора Ирландеца - един от големите американски спортисти през 80-те и 90-те години на миналия век. Уорд се прочу с боксовите си мачове с канадеца Артуро Гати.
"Оскар"-ите ще бъдат връчени на 25 февруари.

Няма коментари: