Страници

15 февруари 2007 г.

Майкъл Джексън се среща с гуруто на "Спайс гърлс"

Майкъл Джексън се е обърнал към гуруто на "Спайс гърлс" Саймън Фулър в поредния си опит да възроди кариерата си, съобщи в. "Сън". Двамата са се срещали тайно през последните няколко седмици.
Джако се обадил по телефона на бившия мениджър на "Спайс гърлс" и той пристигнал със самолет в Лас Вегас, за да разговаря с него миналия уикенд. Двамата били забелязани да вечерят заедно в китайски ресторант. Джако отчаяно се опитва да възроди кариерата си , след като бе оправдан по всички предявени срещу него обвинения, накърнили репутацията му.
След неуспешния си опит да се завърне на авансцената по време на миналогодишната церемония по връчването на Световните музикални награди в Лондон, Джако сега възлага много надежди на Саймън. Британецът Фулър е автор на прочутото телевизионно предаване "Поп айдъл", навремето лансира групата "Спайс гърлс" и стои зад неотдавнашния трансфер на Дейвид Бекъм в "Лос Анджелис Галакси".
Майкъл е решен отново да стане световен феномен, увери анонимен източник, цитиран от вестника. Джако знае, че това няма да е лесно. Той обаче смята, че ако някой може да подтикне напред кариерата му, това е Саймън, допълни източникът.

Няма коментари: