Страници

25 февруари 2007 г.

Долче и Габана взривиха каноните и в Италия

Италианските дизайнери Долче и Габана шокираха и Италия със скандални снимки с тяхно участие, съобщи в. "Кориере дела сера". Те се подчиниха на строгите испански морални канони и изтеглиха скандалната си реклама от Испания, която според испанското общество подстрекаваше към сексуално насилие.
В Милано дизайнерите откриха фотоизложбата "Тайната церемония", на която са представени доста по-скандални кадри, отколкото беше рекламата, възмутила испанците. На един от фотосите Стефано Габана, седнал на огромно легло, разкопчава ципа на панталона на неизвестен мъж, застанал неподвижно пред него, докато в ъгъл на същата стая две красавици са се отдали на нежни ласки и едната от тях опипва задните части на другата.
На друг фотос се вижда как елегантен дамски крак е стъпил върху победения Доменико Долче. Трети кадър показва Габана, излегнал се небрежно на спалня, само по слипове и с дамски сандали с висок ток.
Най-скандална е фотографираната креватна сцена, в която Доменико Долче наблюдава безучастен сексуалната игра на млад мъж с две красавици. Фотосите са дело на фотографа Стивън Клайн.

Няма коментари: