Страници

25 февруари 2007 г.

Бритни Спиърс остава лице на "Елизабет Арден"

Въпреки проблемите, в които напоселдък се е забъркала поп-принцесата Бритни Спиърс и главоломното сгромолясване на имиджа й, парфюмерийният магнат Елизабет Арден ще продължи да я ползва за рекламно лице.
Това заяви самата Елизабет Арден пред американската преса. Певицата има козментична линия с нейното име, част от корпорацията Арден. Случаят на Бритни, с всеки изминал ден напомня все повече на този с модела Кейт Мос преди време.
На многото въпроси дали нейните проблеми с алкохола и дрогата, с неспирните нощни партита, постоянните влизания и излизания от клиники, обръсването на главата й, не ще навредат на кариерата й, отговорът е не! Оказва се, че става точно обратното - само й носи все повече известност.
Бритни стана лице на марката "Арден" през есента на 2004, когата стартира нейната козметична линия. Тогава тя участва изцяло в развитието на продуктите, носещи нейното име, за да се постигне пълен синхрон между личността й и уханието на парфюма й.
"Обожавам парфюмите и козметиката и съм много щастлива да направя своя линия заедно с Елизабет Арден", обясни тогава певицата. Сега собственичката на козметичната компания й връща жеста - Бритни ще остане част от "Елизабет Арден", защото ние продължаваме да вярваме в потенциала й, заяви самата Елизабет Арден пред медиите.

Няма коментари: