Страници

26 януари 2007 г.

"Тейк дет" оглавиха класацията по сексапил на сп. "Ню уомън"

Изпълнителите от "Тейк дет" изненадващо оглавиха класацията топ 100 на най-сексапилните мъже на планетата, изготвена от сп. "Ню Уомън" след допитване сред 10 000 жени.
Не е за вярване, че участничките в анкетата, чиято средна възраст е 28 години, намират Гари Барлоу, Марк Оуен, Джейсън Ориндж и Хауърд Доналд за секси, след като те повече приличат на чичковците от "Време за мъже". Дамите освен това явно са проспали сцената на плажа, в която новият Джеймс Бонд Даниъл Крейг показва стегнатото си тяло и са предпочели пред него закръгления Барлоу.
Миналогодишният победител Брад Пит е на седмо място в списъка. Вярно, той изостави Дженифър Анистън и се хвърли в обятията на Анджелина Джоли, но едва ли заслужава подобно наказание, е коментарът на изданието. Единствената утеха е, че Пийт Дохърти, който миналата година беше 18-и, вече е на последното, стотно място.
В челната десетка на най-сексапилните мъже на планетата след "Тейк дет" се нареждат Даниъл Крейг, Джони Деп, Орландо Блум, Джейк Гиленхал, Джордж Клуни, Брад Пит, Мат Уилис, Роби Уилямс и Джъстин Тимбърлейк.

Няма коментари: