Страници

26 януари 2007 г.

Бранди е била замесена в катастрофа, при която е загинала жена

Изпълнителката на ритъм енд блус Бранди миналия месец е била замесена в катастрофа с четири коли, при която е загинала 38-годишна жена, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
Причината за произшествието на 30 декември 2006 г. все още се изяснява. Във връзка с инцидента не са извършени никакви арести и не са повдигнати обвинения, а смъртта на жената е определена като нещастен случай.
При инцидента Бранди не е намалила скоростта на ленд роувъра си, и движейки със 104 километра в час, е ударила колата на жертвата Аватеф Абудихай. Автомобилът на 38-годишната жена на свой ред се блъснал в друг и се е ударил в разделителя на пътя, след което в него се е ударила четвърта кола. Абудихай е била откарана в болница, където е починала. Бранди не е пострадала при катастрофата, нито е била под въздействието на наркотици или алкохол.
Желанието на певицата е публично да изкаже съболезнованията си на семейството на загиналата жена, се казва в изявление, направено от говорителката й Кортни Барнс. Бранди е издала пет албума, а през 1999 г. е удостоена с награда "Грами". Певицата освен това се е снимала в киното и телевизията, припомня агенцията.

Няма коментари: