Страници

26 януари 2007 г.

Лекуват Линдзи Лоън от страстта й към купонджийство

Линдзи Лоън постъпи в луксозния център за рехабилитация "Уъндърленд" в Лос Анджелис, вероятно за да се избави от необуздания си начин на живот, съобщи сп. "Ю Ес уикли".
"Реших да се погрижа за здравето си. Ценя пожеланията ви за бързото ми възстановяване и ви моля този път да уважавате личното ми пространство" - заяви заклетата купонджийка в комюнике, разпространено от говорителката й Лесли Слоун Зелник. През декември Зелник потвърди, че Лоън от цяла година посещава сбирките на "Анонимни алкохолици", въпреки че в САЩ консумацията на алкохол преди 21-годишна възраст е забранена.
Пред сп. "Пийпъл" 20-годишната звезда бе споделила: "Не съм пила от седем дни или нещо такова. Още не съм на възраст, на която може да пия. Когато ходя по клубове, не пия. Пия само с приятели вкъщи, но не изпитвам нужда да пия. Дори се чувствам по-добре, когато не пия".
През юли м.г. вечната купонджийка бе лекувана няколко часа в лосанджелиска болница, защото се бе прегряла и обезводнила на снимачната площадка на "Georgia Rule".
Актрисата се е снимала в "Гадни момичета", "Боби", "A Prairie Home Compamion" и "Freaky Friday". Преди две седмици тя прекара операция от апандисит, а преди дни бе забелязана на парти, организирано от певеца Принс, след церемонията по случай обявяването на наградите "Златен глобус".

Няма коментари: