Страници

22 ноември 2020 г.

Спипаха рапъра Лил Уейн с оръжие, боеприпаси и наркотици


Американският рапър Лил Уейн бе обвинен във Флорида за притежание на огнестрелно оръжие. Това е второто подобно федерално престъпление, в което е обвинен, информира БГНЕС.

През март 2010 г. Лил Уейн влиза в затвор в Ню Йорк за 8 месеца заради притежание на оръжие. Установено е, че 38-годишният рапър, чието истинско име е Дуейн Майкъл Картър младши, е заловен с пистолет и патрони, докато полицията претърсва частен самолет в Маями през декември миналата година.

"Маями Хералд" съобщи, че Лил Уейн (който има къща в южна Флорида) признава, че позлатения пистолет, открит в багажа му, е негов. Той каза на полицията, че оръжието му е било дадено като подарък за Деня на Бащата. Полицията е открила и кокаин, марихуана, екстази, хероин, болкоуспокояващи и над 25 000 долара в брой, пише вестникът.

Осъдените за незаконно притежание на оръжие имат забрана да притежават огнестрелно оръжие съгласно федералния закон. Петкратният носител на "Грами", който наскоро пусна нови хитове изрази подкрепа за президента Доналд Тръмп. Той трябва да се яви пред съда на 11 декември.

Източник: Актуално

Няма коментари: