Страници

27 март 2007 г.

Мис Панама в новата реклама на Beck's


Патриша Де Леон, носителка на титлата Мис Панама през 1995-та се появява в ролята на красавицата, причина за дилемата на главния герой в новия рекламен клип на Beck's, чието излъчване стартира на 17 март.
Режисьор на клипа е шведът Фредерик Бонд, носител на редица награди с клиповете си за световно известни марки като Adidas, Volkswagen, Wrangler, HP и Smirnoff.
Шведският корифей, който бе обявен за «най-добър режисьор» от престижното списание «Campaign», работи с глобалната агенция на Beck's Ground Zero за осъществяването на рекламата, чиито снимки се проведоха в началото на годината в Лос Анжелис.
Цялостната кампания, която ще бъде представена и на българския пазар в рамкитe на годината, включва още два телевизионни клипа, режисирани от Фредерик Бонд, нова печатна и външна реклама, както и напълно обновена интернет страница www.becks.com, под надслова „Ти избираш живота си".
В основата на рекламната кампания е залегнала идеята, че за да бъде верен на себе си и да живее истински, човек трябва да направи своя избор и сам да вземе най-правилното решение. Дилемите, пред които всекидневно се изправяме, са предадени чрез две врати с характерния за Beck's ключ, зад всяка от които се крие различна възможност.
В България рекламната кампания се реализира в сътрудничество с местната криейтив агенция на марката Lowe Swing Communications, като цялостната кампания ще бъде представена на родния пазар в рамките на годината.
В продължение на повече от 125 години световната марка остава вярна на себе си - на безкомпромисното качество и изпитаната дългогодишна рецепта, на динамичния и решителен дух, който носи. Всичко това и до днес я превръща в немска бира № 1 в света.
Най-продаваната немска бира в света Beck's е собственост на ИнБев и е една от четирите глобални марки на бирения гигант, заедно със Stella Artois, Brahma и Leffe. За миналата година Beck's реализира продажби от 7.2 милиона хектолитра, което я прави единадесетата по големина марка в света.
Продажбите на Beck's датират още от далечната 1873г. и до днес марката продължава да бъде синоним на изключително високо качество. Beck's се произвежда според германския закон за чистотата на бирата от 1516г.

Няма коментари: