Страници

23 февруари 2007 г.

Звездите завземат клиниките

В последно време звездите от шоубизнеса по-често могат да бъдат забелязани в рехабилитационните центрове "Прайъри" в Лондон и "Медоус" в Аризона, САЩ, отколкото в прочути нощни клубове, пише в. "Сън".
Сред редицата знаменитости, потърсили помощ в клиники за лечение на зависимости, са Роби Уилямс, Кейт Мос, Пийт Дохърти.
Най-новите попълнения са Каприс и Бритни Спиърс. Носителката на награда "Брит" Ейми Уайнхаус може и да е превърнала отказа си да постъпи в рехабилитационен център в хит, но за щастие малко звезди следват съветите й.
В. "Сън" припомня кои знаменитости напоследък са посещавали клиники за рехабилитация и предлага шеговито "експертно" мнение за подходящото им лечение: Роби Уилямс, чиито проблеми с пиенето не са тайна за никого, е посещавал клиниката "Медоус" за лечение на депресия.
Говори се, че 33-годишният певец е пристрастен към антидепресанта "Сероксат", приспивателните и кофеина. Препоръчително лечение: Роби Уилямс да бъде убеден, че критиците са преосмислили мнението си за последния му албум "Rudebox" и са го обявили не за "музикална катастрофа", а за "съвременен шедьовър на електронния поп".
Моделът Каприс също е търсила спасение от депресията, но не в "Медоус", а в "Прайъри". Експертите препоръчват 35-годишната мис Буре да бъде уведомена, че поръчките за "ексклузивната" линия бельо са рекордно високи. За да се повдигне духа на Каприс, може да бъде приет кодекс за обличане, който позволява на звездите да преминават по червения килим с прозрачни дрешки, които не оставят нищо на въображението на околните.
След еднодневен престой в клиника на Карибите във вторник вечерта Бритни Спиърс е постъпила в неназован център за рехабилитация. Не е ясно точно от какво страда попзвездата, но през последните месеци хората станаха свидетели на променливото й настроение в опит да привлече общественото внимание.
Симптомите на емоционалния й срив се изразяват в прекомерна употреба на алкохол и поява на публични места без бельо. Препоръчително лечение: Бритни Спиърс трябва да бъде облечена в ученическа униформа и да бъде окуражена да пее хитовете си с цел да се стимулира мозъчния й "попфоликул". Така певицата ще намери пътя към близкото звукозаписно студио.
Кейт Мос и Пийт Дохърти са потърсили помощ в болницата "Капио Найтингейл" в Лондон, където 33-годишната манекенката е обсъдила чувствата си към скандалния рокаджия. Кейт освен това е подкрепила опита на 27-годишния Пийт да се пребори със зависимостта си от наркотиците. "Експертите" нямат идея как да се справят с Дохърти, но според тях госпожица Мос може да се прегледа за късогледство, защото явно не вижда на какво прилича любимият й.
Освен това тя трябва да ограничи джобните му до 50 пени седмично, защото лошото момче явно харчи парите й за неподходящи бонбонки. Бившата секретарка на Английската футболна асоциация Фария Алам се е консултирала в "Прайъри" заради депресия, предизвикана от разкритието в медиите, че е била момиче на повикване. Говори се, че след като топконсултантът на клиниката я е извел на разходка с поршето си и я е запознал с богатите си приятели лекари, 40-годишната госпожица се е почувствала значително по-добре.
Неотдавна 20-годишната Линдзи Лоън постъпи в центъра "Уондърленд" в Холивуд заради проблеми с алкохола. Препоръчителното лечение за нея е да посети хипнотерапевт. Специалистът трябва да я убеди, че Парис Хилтън не е най-добрата й приятелка, а е купонджийка, която трябва да бъде избягвана на всяка цена.
В противен случай младата Лоън рискува съвсем да загърби обещаващата си кариера и да се потопи в света на безкрайните партита и алкохола.

Няма коментари: