Страници

20 декември 2012 г.

Deep Purple ще представят новия си албум в Каварна


Рок динозаврите от Deep Purple ще забият на фестивала Kavarna Rock Fest 2013. Това ще се случи на 2 юни, само няколко месеца след като бандата ще е издала новия си албум, който се очаква в края на април 2013 година. Феновете в България ще са сред първите в Европа, които ще имат привилегията да чуят новите парчета на групата. Дългоочакваният нов проект пристига след голямата пауза от 8 години, когато Purple издадоха "Rapture of deep" (2005).

Фестивалът тази година ще е два дни – 1 и 2 юни, като освен Deep Purple, на сцената ще се качат и други интересни групи, които ще забавляват феновете на рок музиката. За момента организаторите от Каварна Рок пазят имената им в тайна, но както всяка година се очаква във фестивала да се включат и български рок изпълнители.
Промоционални билети за двата дни на Kavarna Rock 2013 вече са пуснати за продажба в мрежата на Eventim на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 30 януари 2013 година. След нея двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60.

Няма коментари: