Страници

21 декември 2012 г.

Риана - истинското лице на Барбадос


Риана се наслаждава на статута си на свободна жена в родния си край Барбадос. Докато редица страни са притиснати от снежната покривка, певицата се размотава по бански и демонстрира секси тяло в имението за 21 милиона долара Санди Лейн.

Рири е в компанията на своята приятелка Мелиса Форд и вероятно лекува разбитото си сърце, след като окончателно се раздели с голямата си любов Крис Браун. Дамата имаше натоварена с ангажименти година и с нетърпение очакваше да се прибере у дома при семейството си, където да изкара коледните празници, в първоначалния ѝ план влизаше и идеята да дойде с Крис и майка му. Но побойникът напоследък показва увлечение и към бившата си изгора Каруче Тран и това накара барбадоската да се отдръпне от него.
Междувременно, макар и на почивка, Рири не пропусна да приключи още един поет ангажимент на острова. Както по-рано беше обявено, изпълнителката на „Diamonds" се съгласи да стане лице на туристическата кампания на Барбадос за 2013 г.
Под звуците на хита ѝ Diamonds" звездата се радва като малко дете на вълните, кара колело и играе на зарове. Рири носи типични за района ярки роклички и не сваля усмивката от лицето си.

Няма коментари: