Страници

1 декември 2012 г.

Ванеса Паради: Не продавам личния си живот


За Ванеса Паради 2012 година бе пълна с предизвикателства. Основното сред тях бе раздялата ѝ с Джони Деп, от когото има две деца без брак – Лили Роуз (13) и Джак (10). Ванеса обаче бързо се взе в ръце и в очите на хората изглежда силна, секси и самоуверена. Това е излъчването ѝ в новия брой на сп. V.
В медията дамата споделя визията си за бъдещето: „Знам точно какво искам да правя. Следва да изкарам албум, но преди това ще свърша нещо друго".

Що се касае до личния ѝ живот, за него дамата не обича да говори, защото иска да предпази децата си. „Не продавам личния си живот. И никой не знае истината, без значение колко се е ровил, за да я намери. В днешно време има доста спекулации, но никой не знае истината. Трябва да пазя децата си и никой извън семейството ми не трябва да се интересува какво се случва в него", категорична е френската прелест.
Докато Паради пази личното си пространство, Деп вече се фука с ново гадже и то в лицето на колежката му Амбър Хърд. Съдейки по самоуверения и спокоен вид на Ванеса, това ни най-малко не я притеснява.
В медията тя позира пред обектива на Карлос Серао, а стилист на фотосесията е Саимън Робинс. Роклите, с които виждате Паради, са класически в черно и бяло – идеални за зимния сезон.

Няма коментари: