Страници

30 ноември 2012 г.

Кои са най-обсъжданите звезди за 2012?

2012 бе изпълнена с редица звездни вълнения. Превърнахме се в преки и косвени свидетели на сватби (Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл), годежи (Анджелина Джоли и Брад Пит, Дженифър Анистън и Джъстин Теру), бебета (малката дъщеричка на Бионсе, която се появи още в началото на годината, новината за бременната Шакира, първородната рожба на Джесика Симпсън, изненадващата новина и за бременната Адел, която бе успяла да прикрие "положението" си по време на наградите Грами) и раздели (Том Круз и Кейти Холмс, Кристен Стюарт и Робърт Патинсън).
Коя обаче е най-обсъжданата тема за 2012?
Въпроси за състоянието на връзката на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт след кратката раздяла през лятото са били най-задаваните в интернет през 2012 г., показва ново изследване. Припомняме, че звездната двойка временно сложи край на любовните си отношения, след като стана ясно, че Кристен е изневерила на Роб с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. След като истината излезе на яве, актрисата нямаше друг избор освен да се извини публично за постъпката си, както и направи. Патинсън напусна общият им дом в Лос Анджелис и се приюти в имението на своята приятелка и колежка Рийз Уидърспуун, за да премисли изцяло ситуацията.
Сайтът Ask.com направил класация на най-задаваните въпроси за звездите въз основа на над 100 милиона ключови думи и установил, че хората искали най-много да знаят за състоянието на връзката на звездите от сагата "Здрач".
"Ще се съберат ли Роб и Кристен?" бил най-задаваният въпрос през 2012 г., следван от "Бракът на Кейти Холмс и Том Круз фалшив ли беше?" и "Какво означава Gangnam Style?".
Двамата се сдобриха малко преди началото на представянето на последната част от вампирската сага "Здрач: Зазоряване - Част 2".

Няма коментари: