Страници

2 декември 2012 г.

Риана се завръща в България през 2013 г.


Световната поп изпълнителка Риана ще се завърне отново у нас през 2013 г. Обявената дата е 3 август, съобщи световният сайт concertboom.com.
Концертът  ще бъде част от  световното турне - „Diamonds“, на което певицата ще представи новия си албум „Unapologetic“.

За старт на турнето е обявен 8 март. Първият концерт ще бъде в Бъфало, Ню Йорк, след което ще премине в 28 града в САЩ, а на 26 май започва и европейският тур на звездата - с първа дестинация Мадрид. Следват Австрия, Белгия, Франция, Финландия, Германия и Събрия на 1-и август. Оттам Риана ще дойде в София, откъдето пък заминава за южната ни съседка - Гърция.
Все още обаче не е ясно къде ще се проведе шоуто на звездата в България. Това най-вероятно  ще зависи от интереса на феновете и продажбата на билетите.
Едно от най-очакваните места е зала „Арена Армеец", където се изявиха  Лейди Гага и Дженифър Лопес. Не е изключено Рири да излезе и на националния стадион „Васил Левски". Там пя  Мадона, когато дойде у нас на 30 август 2009 г.
Това ще бъде втори концерт на Риана у нас. Тя дойде в България, още като прохождаща звезда през 2009 г. Изпълнението й, което беше с вход свободен, събра над 30 000 души на  площад „Батенберг".

Няма коментари: