Страници

19 декември 2012 г.

Риана си купи къща за 12 млн. долара


Риана няма никакви парични затруднения. Дамата имаше изключително успешна година и успя да напълни банковата си сметка с десетки милиони долари. Ето защо тя е решила да си направи коледен подарък под формата на огромна къща, за която е платила 12 милиона долара.

Имението се намира в Пасифик Палисейдс и се простира на 11 000 кв.м. Най-хубавото според звездата е, че има огромен басейн.
„Събуждам се буквално в 5.30ч. всяка сутрин и гледам в басейна отражението на изгряващото слънце. Просто си гледам", сподели възторжено хубавицата в Twitter.
Новата придобивка на Рири разполага и със седем спални, девет бани и 20 паркоместа, пише сайтът за недвижими имоти Trulia.
Точно преди коледните празници настроението на Риана не е особено приповдигнато, тъй като връзката ѝ с Крис Браун не се развива по план. Певецът, който е още в период на пробация заради побоя, който ѝ нанесе през 2009 г., упорито преследва ексгаджето си Каруче, което никак не се нрави на барбадоската.
Изглежда, че дамата се е отказала да се бори за него, след като написа в Instagram преди броени дни: „Да си сам е гадно. Единственото нещо, което ще правя оттук нататък, е каквото си поискам!".

Няма коментари: