Страници

6 април 2007 г.

Placebo пристигат на 18 юни в София

Aлтернативната рок-банда Placebo са една от най-успешните британски групи от последните 10 години с продадени до момента над един милион албума в Англия и над осем милиона в света.
Световното им турне стартира в началото на март, т.г. и включва Мексико, Колумбия, Бразилия, Чили, Аржентина, САЩ, Канада, Португалия, Русия, Полша, Чехия, Македония, Гърция, Финландия, Австрия, Германия, Франция, Италия и България.
В София бандата ще свири в "Зимния Дворец" на спорта на 18 юни. Организатор на това рок-събитие е музикално-продуцентска компания "Жокер Медиа".
Продажбата на билети стартират в средата на април. Първите 15 дни почитателите на алтернативния рок ще могат да се снабдят с билети на цена 25 лева, а след този срок - от 1 май до 17 юни - 30 лв. В самия ден на концерта цената на билета ще бъде 35 лв.
От най-новият им албум "MEDS" до момента са продадени един милион копия. Триото се състои от Брайън Молко - китара и вокал, Стефан Олсдал - бас и кийборд, Стив Хюит - барабани.
Placebo са създадени като група в Лондон. Eдноименният им албум излиза пред 1995 г. и неговият успех е последван от успеха на следващите им албуми през годините: Without You I'm Nothing, Black Market Music, Sleeping With Ghosts, Once More With Feeling и техният последен, най-нов албум "MEDS".
В София бандата ще свири в "Зимния Дворец" на спорта на 18 юни
Съвсем наскоро алтернативната рок-банда Placebo обявиха своя най-голям проект, който предвижда турне в четири английски града, включващ за втори път концерт на стадион "Уембли".
Много от зрителите, видяли тяхното шоу в "Коронет Тиатър" в Лондон твърдят, че това е бил най-успешният им концерт до сега.

Няма коментари: