Страници

6 април 2007 г.

Кратки новини

Холи Бери без коса за нов филм
Носителката на "Оскар" Холи Бери ще обръсне главата си за следващия си филм.
Актрисат, която преди броени дни получи собствена звезда на Алеята на славата, ще започне снимки това лято, като за целта ще се раздели с черната си коса, обяви самата тя.
Филмът е романтична комедия, а в него се показва историята на жена, чиято коса започва да пада и тя решава да я махне.
В последствие тя трябва да се справя с възприятията на хората за самата нея и за това как косата й я определя.
Бери поясни, че героинята й е принудена да вникне в истинската красота, която идва отвътре.

***

Линдзи Лоън иска да играе принцеса Даяна
Линдзи Лоън иска да играе принцеса Даяна във филм, която още няма заглавие, разкри самата тя в сп. "Ин тъч".
Младата актриса заяви, че много харесва покойната принцеса. "Тя се раздаваше и беше чудесна жена" - каза Линдзи.
Неотдавна майка й Даяна сравни дъщеря си с легендарната принцеса на Уелс и изказа опасения, че и 20-годишната звезда може да загине, гонена от папараците. "Случаят Даяна може да се повтори" - отсече тя.

***

Премиерата на "Спайдърмен 3" ще е на 16 април
Премиерата на третия филм за Спайдърмен ще се състои на 30 април в рамките на кинофестивала "Трибека" (25 април - 6 май), съобщи ИТАР-ТАСС, като се позова на информация на организаторите на форума.
Лентата ще излезе по екраните на САЩ на 4 май, а световната премиера ще е на 16 април в Япония, уточни Варайъти.
В Ню Йорк премиерата на "Спайдърмен 3" ще е в сградата на киностудията "Кауфман Астория" в района Куинс.
На нея ще присъстват изпълнителите на главните роли Тоби Магуайър и Кирстен Дънст.
Тя ще даде началото на редица инициативи, обединени от общото название "Седмица на Спайдърмен в Ню Йорк". Организатори на седмицата са "Колумбия пикчърс" и градските власти.
В нейните рамки в Ню Йорк ще има безплатни прожекции на "Спайдърмен 3".

***

Уитни Хюстън получи попечителство над дъщеря си
Бракът на Уитни Хюстън и Боби Браун официално ще приключи на 24 април, като певицата получава попечителство над 14-годишната им дъщеря Боби Кристина, съобщи Асошиейтед прес. Уитни Хюстън се разплака, когато чу това решение на съдията.
Боби Браун също присъстваше на заседанието. Неговият адвокат каза, че той ще обжалва решението. Певицата подаде документи за развод през октомври миналата година, като се позова на непреодолими различия.
През декември тя получи временно съдебно решение за ускорена процедура по развода. Бракът на Уитни Хюстън и Боби Браун продължи 14 години. Те се ожениха през 1992 г., когато тя беше на върха на славата си.
Съжителството им беше много бурно. Браун два пъти беше арестуван за наркотици и алкохол, а Хюстън се лекува два пъти от наркомания. През 2005 г. певицата подаде оплакване в полицията срещу съпруга си за нанесен побой.

***

София Лорен стана баба за втори път
Неотразимата италианска кино дива София Лорен стана баба за втори път, съобщи АНСА.
Този път Лорен се сдоби с внуче - малкия Виторио. Той се е родил на 3 април в клиника в Женева и е първото дете на първородния й син Карло Понти-младши от брака му с унгарката Андреа.
Миналата година на 12 май Лорен стана за първи път баба. Тогава по-малкият й син Едоардо и съпругата му, актрисата Саша Александър се сдобиха с момиченце - малката Лучия София.
Второто внуче на Лорен е кръстено на италианския кинодеец Виторио де Сика, похвали се самата баба.

***

Салма Хайек комплексирана заради височината си
Салма Хайек се притеснявала, че никога няма да отговаря на холивудските модели за красота.
40-годишната актриса, която очаква дете, все още се чуди как може да я смятат за секс-символ в Холивуд, защото винаги е била убедена, че мексиканският й произход не я прави достойна за такава титла.
В Мексико Салма е смятана за грозно патенце, а не за истинска жена. Освен това актрисата е имала комплекси заради ниската си височина.
"Мексиканците смятат, че да си нисък е ужасен недостатък", обясни Хайек.

***

Уитни Хюстън разведена окончателно от 24 април
Разводът на американската актриса Уитни Хюстън с Боби Браун, с когото е женена от 15 години, ще приключи окончателно в края на месеца, реши съдия от Калифорния.
Звездата поиска развод на 13 септември. Тя и соул певецът Браун, който бе в апогея на славата си през 80-те години, са женени от 1992г. и имат една дъщеря Боби Кристина.
Техният брачен съюз ще бъде разтрогнат на 24 април, реши съдията Франц Милър. Уитни Хюстън е носителка на 26 Американски музикални награди и 6 награди "Грами".
Неин е рекордът за последователно заемано първо място /7 пъти/ в класацията по продажба на албуми в САЩ.

***

Мос и Дохърти правят дневник на съвместния си живот
Кейт Мос и Пийт Дохърти запечатват във видеодневник съвместния си живот, съобщи в. "Сън".
Супермоделът и рокерът се снимат с цифров камкордер и планират да включат заснетите кадри в документален филм.
Сред кадрите има сцени, които не са много ласкателни за обектите на снимките. Например тези, на които гаджетата се карат, сподели за "Сън" запознат източник.
Освен това певецът често се прави на клоун пред камерата. Кейт е по-предпазлива, държи на имиджа си и се стреми да не се излага.
Досега Дохърти имаше писмени дневници, а видеокадрите са новото му хоби, коментира "Сън".
Преди дни Пийт пусна в уеб сайта си клип, на който прави серенада на полуголата Кейт в дома й.
Двамата са се снимали вкъщи, на концерти и в буса, в който Дохърти пътува по време на турнета. През март качиха камкордера на хеликоптер, нает за рождения ден на певеца.
Миналата година Пийт продаде писмените си дневници на издателство "Орион" за 6-цифрена сума. Книгата ще излезе от печат през май и ще включва стихотворения и рисунки на автора.

***

Притесненяват се за здравето на Шон Конъри
След като холивудският актьор Шон Конъри пропусна благотворителната вечер в Ню Йорк вчера се заговори, че той може би има проблеми със здравето си.
Шотландецът се очакваше да бъде почетен гост на модно шоу в американския град, но така и не се появи.
Говорителят на Конъри подчерта, че отсъствието на звездата се дължи на съвпадения в програмата му.
Организаторите обясниха липсата му с това, че бившият мистър Джеймс Бонд трябва да претърпи здравни изследвания.

***

Рупърт Евърет копира Камила Паркър в роля
Холивудската звезда Рупърт Евърет изпълнява новата си роля на директорка на училище, като подражава на съпругата на британския престолонаследник Камила, съобщи Контактмюзик.
За ролята си на директорка в "Сейнт Триниън" актьорът се облича като херцогинята на Корнуол и прибягва до нейни жестове. Той твърди, че това му е доставило удоволствие.
Във филма Рупърт Евърет изпълнява още една роля - на брата на директорката Карнаби.
Филмът с премеждията на момичетата от скъпото училище ще излезе по екраните в началото на 2008 г.

***

Мадона посвети нова книжка на осиновеното си дете
Поп-иконата Мадона, която вече се пробва на писателското поприще, почти е приключила последната си творба, посветена на осиновения й син.
48-годишната американка издаде първата си детска книга преди време, вдъхновена от отношенията, които имаше с дъщеря си Лурдес.
"Мадона обожава Давид и иска да го направи щастлив като го свърже с историите за малки момченца, които имат големи поуки", заяви близък на семейството на звездата и допълни, че така Мадона обезсмъртява любовта, която изпитва към децата.

***

Джон Траволта разкри тайната на успешния си брак
Джон Траволта разкри тайната на успешния си 15-годишен брак с актрисата Кели Престън - двамата пишат дълги списъци с желанията си, съобщи Контактмюзик.
Траволта и Престън ползват списъците, за да се уверят, че сред многото си ангажименти имат достатъчно време един за друг и за секс.
Правим списъци с онова, от което се нуждаем и което искаме един от друг, а след това редовно ги проверяваме, обясни 53-годишният Траволта.
Записваме всичко - от количеството секс до видовете храна, която искаме да похапнем. Така всеки може да установи от какво се нуждае другият и да се увери, че нещата вървят в правилната посока.
Може би не е много романтично, но затова пък е ефикасно, допълни Траволта.

Няма коментари: