Страници

6 април 2007 г.

Испанец стана Мистър Свят


Испанецът Хуан Гарсия Постиго взе титлата Мисър Свят на престижния конкурс за красота, който се проведе на тропическия китайски остров Хайнан.
В надпревара за титлата 25-годишният испанец, родом от Малага, стана първи по красота сред 56 избрани мъжкари от цял свят.
"Все още ми изглежда като сън, давам си сметка за триумфа, който постигнах по сълзите в очите на близките ми", обяви най-красивият мъж на планетата, минути след като спечели титлата.
25-годишният младеж бе избран за Мистър Испания 2006, чиято титла ще остави на наследник след около седмица. През последната година Хуан Гарсия бе зает със задълженията на Мистър Испания и е позанемарил професията си на сомилиер. Иска му се да намери време за да запише драматично изкуство и да подобри английския си.
Преди да спечели титлата за мъжка красота в собствената си страна е работил в ресторанта на брат си в Торемолинос. Сега обаче няма да се върне към кариерата на сомилиер, а ще се отдаде на модата, тъй като минути след спечелването на титлата Мистър Свят е подписал договор за 120 хил. долара да се подвизава като модел през следващата година.
Подгласник му стана не по-малко атрактивен бразилец.

Няма коментари: