Страници

21 февруари 2007 г.

Guns май се събират! All we need is just a little patience *


Ново интервю с оригиналния барабанист на Guns N'Roses – Стивън Адлър, разпали надеждите, че групата може би ще се събере отново и то – в първоначалния си състав, съобщава soundgenerator.com.
Адлър бе сред основателите на групата и свиреше заедно с Аксел Роуз до напускането си през 90-те години, предизвикано от зависимостта му към дрогата.
От 1997 година Аксел води групата сам и работи по вече генериращия легенди бъдещ албум "Chinese Democracy".
„Видях се с Аксел, разговаряхме от 10 вечерта до 8 сутринта. Оправихме доста от недоразуменията помежду си“, казва Адлър в интервюто.
„Беше чудесно“, добавя той, попитан как му се е сторил разговорът с вокала на Guns.
„Просто чудесно. Превърнах се в същия щастлив човек, който бях навремето с него, и той се зарадва. Говорихме си до 8 сутринта!“.
„Дори му казах – ние петимата трябва да се съберем пак. Това вече ще е истинско излитане за нас. Нищо не би могло да е по-голямо от това – ще е най-великото събиране в историята“, е казал барабанистът.
„И, нали си го знаете какъв е той... Само се ухили и се засмя. Всички от бандата му идват при мен и ми казват – „ти си най-великия барабанист, ще кажем на Аксел да събере групата наново“. И са му го казали. Беше чудесно“, казва още Адлър в интервюто, което събуди надежда в сърцата на милиони фенове на групата по цял свят, че ще могат пак да видят Guns в цялата им оригинална прелест.
* "Всичко, от което се нуждаем, е малко търпение" /Patience, G N' R Lies, 1988 г./

1 коментар:

/ каза...

В последвало интервю Слаш казва, че това са пълни глупости и че няма никакви изгледи за реюниън (засега) и че и Аксел, и той са заети със своите си групи, предстоят им нови албуми, турнета... Стивън просто си говори, без да мисли, или си мечтае нещо, но думите му излишно се преувеличиха в медийното пространство като по развален телефон.