Страници

15 февруари 2007 г.

Анджелина Джоли в депресия


Здравето на холивудската актриса Анджелина Джоли е много разклатено, твърдят неин близък приятел, цитиран от в. "Московский комсомолец". Актрисата, майка на три деца и спътница в живота на звездата Брад Пит, тъгува по починалата си майка. Според източника напоследък Джоли съвсем не се грижи за здравето си.
Тъгата на Анджелина е разбираема, тъй като бе много близка с майка си. След погребението Джоли на практика е спряла да се храни. "Анджи и без това не се слави с особено голям апетит - съобщава източникът. - А когато е угнетена или подтисната, става още по-лошо." По всичко изглежда, че Джоли страда от стрес и потиснатост, откакто майка й актрисата Марчелин Бертран почина от рак.
Марчелин Бертран сама отглеждаше двете си деца след развода си с баща им - холивудската звезда Джон Войт, удостоен с "Оскар" за ролята си във филма "Завръщане у дома". Най-известните роли на Бертран са във филмите "Мъжът, който обичаше жените" от 1982 г. и "В търсене на изход", който излиза година по-късно.
Главна роля във втората лента играе и съпругът й Джон Войт. "В търсене на изход" е известен още като първия филм, в който се снима Анджелина Джоли. Джоли не за пръв път има здравословни проблеми, засягащи теглото й. През октомври миналата година тя припада три пъти по време на снимки в Индия.

Няма коментари: