Страници

21 февруари 2007 г.

Йоко Оно и Джон Ленън били жертва на любовта

Не е лесно да имаш любовна връзка с член на групата "Бийтълс", защото целият свят е срещу теб, довери вдовицата на Джон Ленън Йоко Оно, съобщава Контактмюзик.
73-годишната Йоко Оно твърди, че понякога съжалявала, че се е влюбила в Ленън, защото двамата трябвало да пожертват много неща, за да бъдат заедно.
Оно и Ленън за пръв път се срещнали, когато той посетил нейна изложба в лондонска галерия през 1966 г. Връзката им станала публично достояние през 1968 г. Ленън се развел с тогавашната си съпруга Синтия и вече можел да се ожени за Йоко Оно.
През медения си месец през 1969 г. двойката взела участие в заснемането на "Bed-In", за да направи промоция на мира в света. Сега Йоко смята, че животът й е бил труден, защото много фенове я обвиняват за разпадането на "Бийтълс" през 1970 г.
Изказвайки се за връзката си с Ленън, тя заяви, че това е най-хубавото нещо в живота й. Понякога обаче съжалявах, че съм се влюбила, защото двамата трябваше да пожертваме много неща, допълни Йоко. Според нея Джон Ленън приемал с насмешка, че е влюбен, докато тя се дискредитирала като творец.

Няма коментари: