Страници

23 февруари 2007 г.

Съдът реши: Погребват Ан Никол Смит на Бахамите

Тялото на секс символа Ан Никол Смит ще бъде погребано на Бахамските острови, точно до гроба на сина й, постанови американският съд. Това пише днешният брой на испанския ежедневник "20 минути".
По време на заседанието, залата се превърнала като в опело на покойната Смит. Съдята обавил решението си с насълзени очи, последният съпруг на актрисата Хаудр Стърн плакал, че ще може да събере майка и син във вечния им дом, а майката на Ан Никол се разстройла, че няма да може да погребе дъщеря си в родната й страна.
Полемиката, къде да бъде положено тялото на актрисата търгна от това, че майка й, последният й съпруг и едно от бившите й гаджета не можаха да се разберат на кого принадлежи правото да избере последия дом на Ан Никол. Смит почина на 8 февруари във Флорида, по все още не изяснени причини.
След решението на съда Вирджи Артур, майка на еск-зайчето на сп. Плейбой, се закани че ще оспорва докато не намери съд в САЩ, който да нареди останките на дъщеря й да бъдат преместени в Тексас.
Сега остава да се реши въпроса с попечителството на 5-месечната щерка на Ан Никол, Данелин Хоуп Маршал Стърн, за която пък има 5 претендента. В момента момиченцето се намира на Бахамите, заедно с последния съпруг на майка си Хауърд Стърн, чието и име носи.
Малката би могла да е наследница на 80 милиона долара останали от завещанието на починалия съпруг на майка си, петролният бизнесмен Джей Харолд Маршал II.

Няма коментари: