Страници

28 януари 2007 г.

Майкъл Джексън се е върнал в САЩ и възнамерява да пътува в Япония

След като повече от година сам си наложи изгнание, Майкъл Джексън се завърна в САЩ и планира скоро да замине за Япония, предаде Асошиейтед прес, като цитира самия певец и говорителката му.
Откакто през юни 2005 г. бе оправдан по всички пунктове на обвинението в сексуално посегателство над малолетен, Майкъл Джексън изостави калифорнийското си ранчо "Невърленд" заради резиденциите си в Бахрейн и Франция и замъка си в Ирландия. В покана за пресконференция с попидола и говорителката му Реймон К. Бейн потвърди, че Джексън вече е в САЩ, но не уточни къде точно се намира и дали възнамерява да остане в страната. Кралят на попа съобщи обаче, че планира в началото на март да замине за Япония за делова среща и за да изрази благодарност към феновете си.
Според Бейн Япония е едно от най-любимите му места на света, където той намира най-много поддръжници. Срещата с феновете на Джексън обаче няма да е безплатна за тях, коментира агенцията.
Бродърик Морис, организатор на пътуването на Майкъл Джексън от японска страна, заяви, че са били продадени 220 до 300 билета по 400 000 йени (3300 щатски долара) за "платинено ВИП парти" с Джексън на 8 март. Гостите ще вечерят, ще получат снимки с автограф на певеца и ще могат да се срещнат и разговарят с него от 30 секунди до 1 минута.
На 9 март пък ще се състои парти с простосмъртни гости, за което ще бъдат пуснати 2500 билета по 15 000 йени (125 долара). На партитата Джексън няма да пее. Освен че ще събере малко пари, пътуването му до Япония е стъпка към постепенното му завръщане към публичност.

Няма коментари: