Страници

27 декември 2006 г.

Джулия Робъртс се завърна в бизнеса заради прасе

Холивудската „хубава жена“ Джулия Робъртс се завърна във филмовия бизнес, но не с роля на бляскава прелъстителка, а като глас... на паяк.
През последната година Джулия се посвети изцяло в ролята си на майка, грижейки се за близнаците си. Детското явно напълно е завладяло звездата, тъй като тя се завърна на голям екран именно за да озвучава герой в детска история.
Носителката на Оскар щедро озвучава умен женски паяк, който е главното лице в екранизацията на известната детска книжка „Мрежата на Шарлот“.
Историята разказва за прасенце, което се усеща, че с идването на Коледа ще трябва да бъде жертвано за коледната трапеза.
Багодарение на умния план на Шарлот, обаче, розовият прасчо отървава ножа.
Във филма, в който „играят“ истински животни, героите са озвучени от редица звезди, сред които Опра Уинфри, Стив Бушеми, Кати Бейтс и др.
Малкото прасенце Уилбър се озвуча от невръстната звезда Доминик Скот Кей. Друга съвсем млада холивудска надежда Дакота Фенинг („Война на световете“) пък играе фермерската дъщеря, която отчаяно защитава прасчо.
Ролята на Уилбър е „изиграна“ от 47 прасенца, тъй като породата на розовия клепоух трупа по 300 грама на ден, и героят е ставал доста тежък за образа на мъничко прасенце.
Още един Уилбър бе доведен и на премиерата на лентата в Лос Анджелис. Прасчо гордо позира редом до Джулия и Дакота, без да извърши никакви свинства на червения килим.

Няма коментари: