Страници

27 декември 2006 г.

Анджелина и Брад пръскат секс

Анджелина и Брад Пит демонстрираха невероятна форма по време на премиерата на новия филм на мис Джоли „Добрият пастир“ в Ню Йорк.
Звездната двойка се върна преди броени дни от Индия, където завърши снимките филма „A Mighty Heart“, разказващ за историята на убития от терористи в Пакистан американски журналист Даниел Пърл.
Анджелина страдаше от преумора и имаше здравословни проблеми, но явно всичко е минало.
31-годишната актриса и Брад, който на 18 декември става на 43 години, изглеждат повече от блестящо - буквално истински секс икони, коментираха стилисти и светски коментатори.
Според слухове, двамата са си направили освежаващи пластични корекции. Това обаче едва ли е истина, най-малкото защото двамата са буквално разкъсани между децата и кариерата.
Двете осиновени от Брад и Анджелина отрочета - 5-годишното камбоджанче
Мадокс и почти двегодишното сомалийско момиченце Захара, както и 6-месечната им биологичната дъщеря Шайло-Нувел заемат цялото време на двойката.
На всичкото отгоре наскоро неуморната Анджелина заяви, че иска да си осинови още деца, а и дори и не отхвърля варианта с Брад да си направят свои собствени.
Кариерата и на двамата също върви силно нагоре. Брад направи невероятно силна роля в драмата "Бабел", като критиците са убедени, че това изпълнение ще му донесе Оскар.
„Добрият пастир“ с Анджелина, който е режисиран от живата легенда Робърт де Ниро, се очертава като едно от заглавията с най-силна актьорска игра за годината.
Лентата е разказва тайните около създаването на ЦРУ. Главният герой Джеймс Уилсън (в ролята Мат Деймън, който замести отказалия се Леонардо ди Каприо) е възпитаник на университета Йейл и бива привлечен за шпионска дейност, и така се оказва създател на ЦРУ.
Анджелина играе неговата съпруга, Робърт де Ниро също има роля в лентата. Във филма, който е вторият режисьорски опит на де Ниро след „История от Бронкс“ от 1993 г., прави и своеобразно възкръсване Джо Пеши. Това е първият му филм от 8 години, последната лента с негово участие беше „Смъртоносно оръжие 4“.

Няма коментари: