Страници

4 януари 2013 г.

Кейти Холмс излиза с принца на Персия?


Откакто се раздели с Том Крус през юни миналата година, Кейти Холмс беше спряла да излиза по срещи. Никой не беше засичал актрисата с някой мъж.
Точно обрантото – Кейти се стараеше да бъде единствено добра майка и цялото й внимание биваше насочено към малката Сури и в опитите да възроди театралната си кариера на Бродуей. До днес.

Защото първите слухове за нова романтична връзка свързват г-ца Холмс с колегата й Джейк Гиленхал ( "Планината Броубек”, "Принцът на Персия").
Актьорът е бил забелязан на премиерата на постановката "Мъртви сметки”, в която Кейти играе главната роля. Двамата са излизали на вечеря, а след нея са се прибрали в апартамента на брюнетката в Уест Вилидж за "по кафе”, пише британският Sun.
"Кейти не спира да повтаря колко много общо имат с Джейк. Колко е мил, че е дошъл да я гледа, въпреки че постановката нямаше успеха, на който тя се надяваше”, коментират близки до звездата.
До момента Джейк се е срещал с много холивудски красавици. Сред бившите му изгори са актрисите Рийс Уидърспун и Кирстен Дънст, а последното му гадже е певицата Тейлър Суифт.
Дали Гиленхал е мистериозният мъж, с когото Кейти беше засечена съвсем наскоро, и от когото била "наистина очарована” – времето ще покаже.

Няма коментари: