Страници

5 януари 2013 г.

Наоми пострадала след обир в Париж

Миналия месец топмоделът Наоми Кембъл се появи на предколедно парти с шина на крака. Въпреки травмата черната перла видимо се забавляваше на купона. Едва сега обаче става ясно, че причината за нейното нараняване е бил обир.
Наоми е била нападната и ограбена на парижка улица, докато си е викала такси. Обирджията я бутнал силно на земята, вследствие на което тя разкъсала сухожилие на крака си. Дамата веднага алармирала на френските ченгета за престъплението,

„Това е ужасяващо. Наоми смята, че нападателят й я е наблюдавал и е изчаквал да остане сама. Той я е атакувал в момента, когато си е викала такси и я е блъснал грубо, така че тя е паднала", разкри източник пред сайта Page Six.
Гаджето на хубавицата милиардера Владислав Доронин веднага е долетял с частния си самолет и я е завел при д-р Джей Ричард Стедман - един от най-добрите ортопедични хирурзи в света и основател на клиниката "Стедман", в която се лекуват много световни спортисти.
Въпреки че случилото се е било преди близо месец, никой не е коментирал детайли, тъй като полицаите още не са хванали бандитите. Наоми е забелязана да се придвижва в инвалидна количка или с помощта на патерици. Предполага се, че Доронин е засилил поне двойно охраната на топмодела след кражбата.
В момента черната пантера си почива в Маями, където подготвя новия сезон на телевизионното си шоу „The Face". Тя също така усилено си търси и асистентка срещу възнаграждение от 100 000 долара годишно.

Няма коментари: