Страници

19 декември 2012 г.

Ди Каприо с нова половинка


Холивудският актьор Леонардо Ди Каприо, който се слави с добрия си вкус за жени, сега е прелъстил нова красавица. Звездата има връзка с Маргот Роби.
38-годишният Лео бил в близки отношения с колежката си от филма "Вълкът от Уолстрийт" и дори останал за една нощ в апартамента й на Юниън Скуеър в Ню Йорк миналата седмица. На следващата сутрин той бил забелязан да излиза от сградата в компанията на 22-годишната красавица, разказват запознати източници.

Във филма "Вълкът от Уолстрийт" Маргот играе жена, към която героят на Лео е привлечен. Тя присъствала на рождения ден на актьора в Лас Вегас миналия месец и двамата прекарали много време заедно, разказват източниците, цитирани от Контактмюзик.
Леонардо се раздели с Ерин Хийтъртън - модела на Виктория Сикрет, в края на октомври след 10-месечна връзка. Най- вероятната причина за раздялата е, че той не искал да създава семейство и двамата трудно успявали да се видят заради натоварения си график.
Сред сексапилните завоевания на звездата от "Титаник" фигурират още известни красавици - клюкарката Блейк Лайвли, манекенката Жизел Бюндхен и Бар Рафаели.

Няма коментари: