Страници

23 декември 2012 г.

Холмс с най-хубавото тяло, Терон – с най-секси дупе


Поредните холивудски класации този път са за красота. Забелязана дори и на рождения си ден във фитнеса, актрисата Кейти Холмс стана звездата с най-хубаво тяло за 2012 г..
На второ място е Кейти Пери. Звездата с най-хубави крака е Блейк Лайвли, следвана от модела Хайди Клум. Чарлийз Терон е с най-секси дупето, докато Гуен Стефани е собственичка на идеалния корем. Най-добрите ръце са тези на първата дама на САЩ Мишел Обама. На второ място е Ашли Грийн.

Актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит бяха обявени за най-стилната двойка на годината. Ева Мендес и Райън Гослинг заемат втората позиция, а след тях са риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест. Следващите най-стилни звезди са Мишел Уилямс и Джейсън Сигъл. Принц Уилям и съпругата му Кейт са на пето място, следвани от младоженците Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк. Моделът Миранда Кер и Орландо Блум винаги изглеждат хармонично и на една вълна с модата, заради което заслужават седмото място в класацията. Джейда Пинкет Смит и Уил Смит никога не са се появявали пред обществото в неподходящи дрехи и са в топ 10 на най-стилните двойки.

Няма коментари: