Страници

27 декември 2012 г.

Уитни Хюстън е била убита, твърди частен детектив


Частен детектив, който не разкрива кой го е наел, твърди, че смъртта на Уитни Хюстън не е била вследствие на нещастен случай.
Певицата е била убита за неизплатени сметки за наркотици, пише в."Дейли мейл", цитирайки статия в "Нешънъл инкуайърър".

Според разследването на Пол Хюбъл звездата не е починала, удавена във ваната си, след като се нагълтала с коктейл от кокаин, марихуана и други опиати под формата на лекарства. Уитни била преследвана от няколко могъщи дилъри, които пратили свои "горили", за да съберат дълговете, които тя била натрупала за предоставени й наркотици. Сумата възлизала приблизително на 1,5 милиона долара. Звездата получила поредната доставка кокаин в хотелската си стая в "Бевърли Хилтън" в деня преди смъртта й. Някои я чули да казва: "Писна ми от този боклук!".
Хюстън и преди била спохождана и притискана от хора на дилърите, за да уреди сметките си. Частният детектив се е сдобил със записите от видеонаблюдението и идентифицирал две непознати лица да влизат малко преди смъртта й в хотела, които се смесили с нейния антураж. Именно те се промъкнали в стаята й и я убили. Хюбъл не е съгласен с изводите на съдебните медици в Ел Ей, които заключиха, че смъртта на Хюстън била "нещастен случай".
"По тялото на Уитни бяха открити класически следи от наранявания вследствие на опит за отбрана", твърди частният детектив. Той предал заключенията си на клона на ФБР в Чикаго, като се надява ведомството да започне криминално разследване по случая.
Хюбъл е на мнение, че престъпното деяние е било прикрито от местната полиция, за да не се навреди на имиджа на Бевърли хилс и в частност на хотел "Бевърли Хилтън".

Няма коментари: