Страници

20 декември 2012 г.

Кейт Мидълтън стана жертва на реклама за отслабване


Не й е леко на Кейт Мидълтън. Още преди да сключи брак с принц Уилям, всяка крачка на брюнетката бе под зоркото и нахално око на медиите. Стотици спекулации за сватба, след това и за бременност... Нахалството на журналистите дори взе една жертва - медицинската сестра, която издала информация за състоянието на бременната Кейт на австралийски водещи, които се представили за Елизабет и Чарлз.

Сега Кейт се изправи пред ново нахалство. Компания за разработка на продукти за отслабване използвала херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън за рекламно лице, но, разбира се, без нейното съгласие.
Марката претендира, че с помощта на серията за намаляване на теглото ще изглеждате стройни и красиви като Кейт. Продуктите се разпространяват чрез интернет, като на сайта е качена снимка на съпругата на принц Уилям. За жените, които се регистрират и плащат абонаментна такса всеки месец, производителите предлагат пробен период на предлаганата гама за отслабване.
Марката привлича интереса с така наречените супер храни, които стимулират способността на тялото да изгаря мазнините. Според компанията Кейт поддържа фигурата именно с тези полезни храни, благодарение на които можете да свалите до 7 килограма за седмица. Производителите уверяват, че с тази магия херцогинята успяла да смъкне 21 килограма.

Няма коментари: