Страници

7 декември 2012 г.

Брус Уилис продава мотоциклети за благотворителност


Актьорът Брус Уилис продава мотоциклетите си, а приходите от продажбата ще бъдат предоставени на ветерани от войните и ранени войници.
Звездата от поредицата "Умирай трудно" ще продаде на търг пет мотоциклета от личната си колекция, включително Harley Davidson Ironhead Sportster Xlh от 1972 г. и Ducati 1000Ds от 2005 г, който е само на 459 километра.

Уилис, който бил роден в германска военна база, сподели, че е щастлив да подкрепи американската армия като дари приходите на благотворителната организация Boot Campaign.
"Исках да използвам мотоциклетите си по някакъв начин, който да е от полза за военнослужещите, и съм благодарен, че открих Boot Campaign като катализатор за употребата на мотоциклетите ми по начин, който да помогне на истинските герои на нашата страна. Беше ми много забавно да карам тези мотоциклети и се надявам те да направят много добрини за нашите ветерани", заяви Уилис.
Актьорът ще предлага по един мотоциклет на всеки два месеца, който ще бъде продаван чрез сайта за онлайн търгове CharityBuzz.com.

Няма коментари: