Страници

5 декември 2012 г.

Дженифър и Джъстин вдигнали звездно годежно парти


Дженифър Анистън и Джъстин Теру може и да се сгодиха след Анджелина Джоли и Брад Пит, но вече успяха да вдигнат невероятно годежно парти и по всичко личи, че съвсем скоро ще си кажат дългоочакваното "Да".
Джен и Джъс вдигнали годежно парти в имението си в Бевърли Хилс в неделя, съобщават американски медии.

Красивата звездна двойка, която обяви годежа си по-рано тази година, празнувала в компанията на близки приятели, включително Деми Мур, Бен Стилър, Тоби Магуайър, Елън ДеДженерис и Порша ди Роси. Джъстин предложи брак на Дженифър на романтична вечеря за рождения му ден в ресторант в Ню Йорк през август.
Двойката организира няколко частни партита преди говорител на Теру да обяви новината за сватбата в официално съобщение. Неотдавна клюкарските издания съобщиха, че Анистън планира сватбата й да продължи три дни.
Първоначално актрисата смяташе да организира интимна церемония, на която да се врече във вярност на Теру, но идеите на двойката за тържеството станали все по-екстравагантни.
"Това, което започна като доста интимна церемония, сега изглежда по-екстравагантно. Те продължават да искат плажна сватба на Хаваите или в Мексико към края на годината, но Джен желае голямо парти и за момента изглежда, че то ще продължи три дни. Половината Холивуд ще присъства", разкри запознат източник.
"Роклята се пази в голяма тайна. Но сега, когато Джен показа големия си годежен пръстен, тя създаде нещо като прецедент, и, кой знае, може да разчупи консервния си, обикновен стил и да избере зашеметяваща рокля", допълни източникът.
Припомняме също, че Джен и Джъс смятат да поканят на сватбата си и Бранджелина. Теру нямал нищо против приятелските отношения между неговата любима и бившия й съпруг, а даже той самият дал идеята и Брад да присъства на церемонията. Предстои да видим дали Джоли ще допусне това да се случи.

Няма коментари: