Страници

11 декември 2012 г.

Деми Мур отново прелъстена и изоставена


Холивудската актриса Деми Мур отново е соло. Този път звездата бе зарязана от 26-годишния артдилър Вито Шнабъл, който й заявил, че в момента трябва да се концентрира върху кариерата си, а не върху личния живот.
50-годишната Деми се порадва на Вито за доста кратко. Артълърът бил по работа в Маями, когато актрисата долетяла при него. Вито стиснал зъби за през нощта, но на другата сутрин заявил в прав текст на Деми, че слага край на връзката им. Аргументите му били, че любовните им отношения се хранят с прекалено голяма част от времето му и му пречи на кариерата, предаде Контактмюзик.

"Вито работи здраво и гледа на търговията с произведения на изкуството извънредно сериозно. За него звездите от шоубизнеса не са нищо повече от клиенти. Той беше с Деми не защото е известна, а защото просто така се случи", разкрива близък на артдилъра, пожелал анонимност.
"Скоро обаче Вито взе да се дразни от цялата тази шумотевица около него. Където и да се появяха с Деми, изникваше батальон фотографи, които започваха да ги снимат. На Деми това й харесва, но не и на Вито. Краят на връзката им бе предизвестен още със самото й начало", добавя източникът.
Деми Мур се запозна с Вито Шнабъл в Индия - на пищно парти по случай рождения ден на Наоми Кембъл, дадено от приятеля й Владимир Доронин. Преди Вито актрисата дълго бе в депресия заради раздяла си с Аштън Къчър, който пък се хвана с доста по-младата Мила Кунис.

Няма коментари: