Страници

13 декември 2012 г.

Дженифър Анистън бременна?


Ако Дженифър Анистън раждаше по едно дете всеки път, когато в медиите се публикува новината, че е бременна, то досега звездата от "Приятели" отдавна да е надминала семейството на Бранджелина по числен състав.
Слухът, че актрисата и годеникът й Джъстин Теру чакат бебе, най-накрая беше потвърден, но не с думи, а с дела.

Без да говори звездата от "Приятели" сама издава бременността си с начина си на хранене и обличане, твърдят медиите, цитирани от Контактмюзик.
Наскоро папараци уловили актрисата на улицата с нейния годеник, облечена в дебело палто, издут корем и по-пълни крака, необичайно за слабата фигура на красавицата.
Според близки до нея Дженифър не близнала алкохол и морски дарове дори на собственото си годежно парти. Вместо коктейли звездата пиела минерална вода, а това нямало как да остане незабелязано. Тя била и необичайно придирчива към яденето и не докоснала от любимото си суши, защото на бременните жени се препоръчва да избягват този деликатес.
Още едно доказателство за предполагаемата бременност на Джен е фактът, че актрисата е отхвърлила няколко филмови проекта. Всичко ще стане ясно съвсем скоро.

Няма коментари: