Страници

27 декември 2012 г.

Том Круз се задява с мениджърка на ресторант


Том Круз отново стана обект на клюки, след като бе забелязан да танцува „неприлични" танци с 26-годишна брюнетка в клуб в Ню Йорк.
Звездата от „Мисията невъзможна" се запознал със Синтия Джордж на 18 декември, докато вечерял в Beauty & Essex, където дамата е управителка. Очевидец разказа пред сп. In Tоuch, че Том веднага е бил привлечен от нея и е пожелал да вземе визитната ѝ картичка.

На следващия ден Круз е звънял два пъти в заведението и е оставил съобщение до дамата, след като е бил оставен на изчакване доста дълго време, пише още медията.
След по-малко от 24 часа актьорът вече е имал среща с брюнетката, като те са били забелязани в компанията на други хора в клуб La Baron.
„Те танцуваха салса и ръцете му бяха навсякъде по тялото ѝ. Изглеждаше като професионалист", разказва очевидец пред списанието.
Танците се разгорещили, а на финал като истински джентълмен Круз е осигурил кола, която да закара дамата му до дома ѝ.
Наскоро медиите писаха, че звездата е увлечена по друга дама – Дженифър Акерман, сестра на екранната му партньорка Малин Акерман. Двамата бяха забелязани да се забавляват в нощен клуб в Стокхолм след премиерата на филма му Jack Reacher.
На фона на спекулациите, че между тях има афера, източник сподели пред E! News: „Това е абсурдно. Дженифър беше там с цялото си семейство, което е изрязано от снимката. Тя си има гадже и живее с него в Лос Анджелис".

Няма коментари: