Страници

7 декември 2012 г.

Дани ДеВито иска съпругата си отново


Палавият холивудски актьор Дани ДеВито иска да се събере със съпругата си Риа Пърлман, с която се разделиха след 30 години брак.
67-годишният деВито и 64-годишната му съпруга обявиха раздялата си през октомври. Новината за разпадането на един най-успешните бракове, продължил три десетилетия, шокира Холивуд и света. Нещата между двамата не вървели от десет години, тъй като Риа била все по-разочарована от шарещия му поглед. Той може да не изглежда като типа мъж, който жените харесват, но Дани със сигурност получава голямо женско внимание.

"Той може да бъде голям флиртаджия и заради влиятелния си статут в Холивуд не се срамува да злоупотребява с позицията си и да флиртува с млади, амбициозни жени, стремящи се да пробият в индустрията", разкри запознат източник.
Месец след раздялата деВито сподели, че все още е много близък с жена си и се надява двамата отново да се съберат. На въпрос на журналист дали двамата ще се съберат, актьорът отговорил: "Работим върху това".
Двамата се запознали през 1970 г. и сключили брак през 1982 г. Все още не са подали документи за развод, а първите слухове за помирение се появили, след като били забелязани заедно на летището в Лос Анджелис миналия месец.

Няма коментари: