Страници

10 декември 2012 г.

Гуен Стефани се отказа от спорта, тялото й вече било уморено


Гуен Стефани винаги е впечатлявала феновете си с екстравагантни, но стилни тоалети и страхотно тяло. Дамата години наред работи усилено върху плочките на корема си и стегнатото си дупе. Но сега си взима почивка от натоварващите спортни режими.
На 49 години Гуен изглежда страхотно. В новия брой на Marie Claire тя се появява с много стилна и изчистена визия, облечена в черно и бяло. Тя демонстрира хубавите си крака в къса черна рокля, декорирана със златна брошка, а в следващите кадри я виждаме с пола с висока талия и риза, както и с дълъг прав панталон.

„През изминалата година спрях да спортувам активно. Мисля, че тялото ми има нужда от почивка. И се фокусирах върху това, да се чувствам добре, а не да оставам без дъх в залата", издава блондинката, която очевидно умее да пази фигурата си и без активни упражнения.
Докато записва тавата Push And Shove с бандата си, Гуен води много натоварен живот. Преди всичко тя е майка и съпруга, което изсмуква голяма част от енергията ѝ.
„Бях будна по цяла нощ, защото второто ми дете плачеше непрекъснато. Той имаше някакви ушни инфекции. После ставах и отивах да спортувам, защото знаех, че се налага. Следваха срещи покрай моите три модни линии, време за децата, взимане от училище и т.н. В четири следобед вече си казвах: „Добре, махам се оттук. Отивам в студиото да запиша нещо". Сядах на дивана с колегите си и им казвах: „Хайде да записваме, че децата вече ми липсват. Трябва да направя вечеря и да ги сложа да спят". Беше наистина трудно", споделя пред медията Стефани.
Певицата издава, че буквално е била пристрастена към спортуването пет пъти седмично. Но накрая буквално не издържала напрежението. Сега обаче тялото ѝ се отблагодарява за положените усилия.
Пред броя Гуен не пропуска за пореден път да спомене колко щастлив брак има с колегата си Гавин Росдейл и го определя като „чудо". В представите ѝ той е идеален, а най-важното е, че е „невероятен баща".

Няма коментари: