Страници

1 декември 2012 г.

Линдзи Лоън обръща по 2 литра водка дневно


Вчера стана ясно, че холивудската звезда отново има проблеми със закона. Този път актрисата се е сбила с друго момиче в един от популярните клубове в Ню Йорк. Но каква е причината за избухливостта на Линдзи?
Оказва се, че редовната посетителка на ареста пресушава по две еднолитрови бутилки водка всеки ден, разкриха източници на TMZ.com.
Прекомерната консумация на алкохол е най-вероятната причина за последното сбиване на актрисата в нощен клуб в Ню Йорк миналата вечер. В ранните часове на деня червенокоската се нахвърлила на Тифани Мичъл (на снимката по-долу), която се забавлявала в същото заведение. Според близки до актрисата Линдзи се опитва да освободи натрупания стрес и напрежение около пробацията и да подтисне болката.



Британските медии съобщават, че според достоверна информация звездата, която някога злоупотребяваше и с наркотични вещества, започва деня си с питие. До вечерта изпитото количество достига два литра водка. Нейни близки приятели споделиха, че алкохолът влошава поведението на актрисата и отношението й към близки и непознати.
Ако Линдзи Лоън отседне на гости у перничанин, със сигурност няма да му отстъпи по чашка.

Наздраве! :)

Няма коментари: