Страници

19 декември 2012 г.

Линдзи Лоън най-сетне благодари на чичо Чарли за 100 000-те долара


Може и да й отне няколко месеца, но Линдзи Лоън най-накрая благодари на своя колега и приятел Чарли Шийн за 100 000-те хиляди долара, които актьорът й даде, за да може да покрие дълговете си. 26-годишната звезда изпратила на скандалния чичо Чарли цветя и картичка, в която му благодари за услугата. За съжаление, това се случи само дни, след като звездата от „Двама мъже и половина” изказа публично мнението си, че Линдзи е неблагодарница.
По време на интервю в предаването Entertainment Tonight Шийн изглеждаше доста подразнен от това, че Лоън дори не му е благодарила, след като й е написал тлъстия чек.

Въпреки че отказа да коментира точната сума, Чарли сподели:
"Тя го беше закъсала здраво. Разбрах това и й казах: „Ето, заповядай!” Все още чакам да получа поне едно съобщение с „Благорадя” или каквото и да е... нали се сещате?"
Източник сподели пред сайта TMZ, че Линдзи не е искала да бъде груба, а просто телефонът й е бил счупен през цялото това време. Освен това, звездата отново си навлече проблеми със закона – беше отново арестувана в Ню Йорк, а и няколко обвинения, свързани с катастрофата по-рано тази година, бяха внесени срещу нея в съда.
Двамата провокативни актьори стоплили отношенията си по време на снимките на „Страшен филм 5”. Тогава и чичо Чарли разбрал за проблемите на колежката си и решил да протегне ръка. Според New York Post Линдзи има да плаща неплатени данъци, такси и други задължения, които общо излизат в размер на 233 904 долара.

Няма коментари: