Страници

6 април 2007 г.

Пенелопе Круз се пробва като дизайнер за Mango

Испанската дива Пенелопе Круз заедно със сестра си Моника ще дебютират като дизайнерки следващия сезон есен-зима за иберийската марка Манго, пише електронната версия на списение "Ола".
Без съмнение, Пе, както я наричат на галено, е най-позната на световно ниво испанска актриса и една от най-успелите на Иберийския полуостров. Тя бе и първата испанка, номинирана за престижните филмови награди Оскар, които се раздадоха миналия февруари.
Сега бившата изгора на Матю Макхонаки ще се пробва и в модното поприще като дизайнер на испанската фирма Манго. Дебютът й ще е по време на дефилетата есен-зима 2007-2008, където ще покаже като собствени творения не само дрехи, но и аксесоари. В начинението рамо до рамо ще и помага нейната по-малка сестра Моника.
На Иберийския пилуостров Моника е не по-малко позната от известната си кака. По професия е танциьорка и участва в доста сериали на испанската телевизия. Освен, че ще помага на Пенелопе в създаването на моделите, Моника се нагърбва и с рекламната кампания на новата линия.
Освен дизайнер Пенелопе ще бъде и лице на марката Манго за следващия сезон. Така актрисата руши постулата на фирмата да избира за свои икони професионални модели. Последна в рекламна кампания за марката излезе украйнката Мила Йовович, която замести предишното лице на Манго - гермаката Клаудия Шифер.

Няма коментари: