Страници

6 април 2007 г.

Хванаха натясно принц Уилям


Принц Уилям ще трябва да дава сериозни обяснения на приятелката си Кейт Мидълтън при следващата им среща, след като в. "Сън" публикува снимка, на която се вижда как той опипва бюста на чаровна девойка, пише изданието.
На фотографията се вижда как принцът държи с лявата си ръка чаша бира, а с дясната крепко е обгърнал гръдта на 18-годишната бразилка Ана Ферейра. Тя и нейна приятелка пожелали да се снимат с по-големия внук на британската кралица Елизабет Втора, след като го засекли в нощен клуб в Борнмът.
"Бях малко подпийнала, но все пак усетих нечие докосване върху бюста си. Помислих си, че това не може да е бъдещият крал, но сега, когато гледам снимката, разбирам защо се усмихва. Той има широки, мъжествени ръце, и определено знае какво да прави с тях. Добре, че държеше чаша, иначе можеше да използва и другата си ръка по същия начин", споделя Ана Ферейра.
Девойката допълва, че е изпратила снимката на майка си в Бразилия. "Майка ми намира ситуацията за доста забавна и е доволна, че съм се срещнала с принц Уилям, въпреки че според нея той не се е държал достатъчно прилично", казва Ана Ферейра.

Няма коментари: